M A R G I T - N E G Y E D

Az oldal töltődik.

Töltés elvetése

Kerület Kincsei - Margit-negyed

KEDVES JÁTÉKOSOK!

Üdvözlünk Benneteket a Margit-negyed és az Erődtér közös játékában.

2K – Kerület Kincsei szabadtéri szabadulószoba segítségével állomásról állomásra járva izgalmas feladványok megfejtésével körülbelül két óra alatt felfedezhetitek a Margit-negyed izgalmas, szép és különleges történettel bíró épületeit, helyszíneit, sétálhattok a szabadban – remek szórakozást nyújtva kicsiknek és nagyoknak.

A játék minden korosztály számára ajánlott, de kisiskolások mellé felnőtt kísérőt javaslunk.

játék INGYENES, és előzetes regisztrációhoz nem kötött.

A játékra nem szükséges időpontot foglalni. A játékot akár egyénileg, akár csoportosan is lehet teljesíteni.

A játék kezdő helyszíne: Due Fratelli étterem (1027 Budapest, Erőd u. 9.), a csapatok a játékhoz szükséges indulócsomagot itt kapják meg. Íróeszköz viszont nem árt ha van nálatok.

A játék kezdési időpontja mindennap (hétfőtől-vasárnapig) legkorábban délelőtt 11 órakor lehetséges igazodva az étterem nyitvatartásához.

(Kérjük, hogy minden csapat csak egy hátizsákot vigyen magával, gondolva a többi érdeklődőre is! A hátizsákot a játék végeztével megtarthatjátok.)

Mielőtt elindultok, van számotokra néhány hasznos tippünk a játék használatához:

  • A rejtvények megoldásánál segít, ha összedolgoztok, és együtt keresitek a megoldást. Minden apró részlet fontos lehet.
  • Keressétek a logóinkat, melyek több helyen segítenek az iránymutatásban.
  • Mindig a rejtvény megfejtése vezet át a következő helyszínhez és feladványhoz, így ha az útvonalon szeretnétek maradni, ne hagyjatok ki egyetlen állomást sem.
  • Az induló csomagban találtok borítékokat, amelyeket csak akkor nyissatok ki, ha arra kifejezetten utasítást kaptok.
  • A játék közben csodáljátok meg az útvonalon található épületeket, szobrokat, emlékhelyeket, fotózzatok, szelfizzetek, egyetek egy sütit vagy fagyit! Az utolsó állomásra legkésőbb 23.00 óráig érkezzetek meg, viszont vegyétek figyelembe, hogy néhány állomás teljesítése jó fényviszonyokat igényel.
  • Ha tetszett nektek a játék és a kincskereső rejtvények, meséljetek róla barátaitoknak, hogy ők is kipróbálhassák. Arra kérünk Benneteket, maradjon titok a végállomás helyszíne, hogy másnak is ugyanolyan izgalmas lehessen a teljes útvonal és a kincskeresés.

A játékot sikeresen teljesítő csapatoknak egy kis ajándékkal kedveskedünk az utolsó állomás helyszínén, továbbá a játékot sikeresen teljesítő és a játékban való részvételüket regisztráló csapatok között minden hónapban kultúrautalványt sorsolunk ki, amelyről a Margit-negyed FB-oldalán is hírt adunk, illetve a regisztráció során megadott elérhetőségeken tájékoztatjuk a nyertes csapatot.

A játék valamennyi állomásának sikeres teljesítése után a csapat regisztrációja az alábbi linken található adatkezelési tájékoztató elolvasásával és elfogadásával válik érvényessé: https://masodikkerulet.hu/node/42441

Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdésetek merülne fel, írjatok nekünk bátran a hello@margitnegyed.hu email címre. Kérjük azt vegyétek figyelembe, hogy a válaszadásig eltelhet bizonyos idő, így a játék közben amennyiben elakadtatok, vagy segítségre lenne szükségetek, akkor emailben nagy valószínűséggel nem tudtok azonnali segítséget kapni. Ebben az esetben használjátok a mellékelt helytörténeti infó füzetünket, melyben sok érdekes információt találtok, reméljük a megfejtéshez is kaptok belőle hasznos ötletet. 

A játékra nem szükséges időpontot foglalni. A játékot akár egyénileg, akár csoportosan is lehet teljesíteni.

A játék megszakítással, akár több részletben is teljesíthető. A lényeg, hogy amennyiben megszakításra kerül a játék, a játékos pontosan attól az állomástól folytassa a következő alkalommal a játékot, ahol legutoljára abbahagyta.

Kellemes szórakozást kívánunk nektek:
a Margit-negyed és az Erődtér csapata