M A R G I T - N E G Y E D

Az oldal töltődik.

Töltés elvetése

Margit-negyed arcai a Képező - Margit-negyed

Margit-negyed arcai a Képező

október 24, 2023 Margit-negyed Comments Off
Az éppen induló Margit-negyedben friss és pezsgő kulturális élet lehetőségét látták és a nyitás óta imádnak itt lenni, mi pedig imádjuk, hogy itt vannak.
Képező egy baráti projektnek indult. Bada Éva, Pénzes Boróka és Csiszár Beatrix a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria munkatársaiként találtak egymásra. A Margit-negyed revitalizációjának első helyszíneként fontosnak tartották, hogy egy könnyen megközelíthető, népszerű negyedben, mégis bensőséges utcában kapjon helyet a Képező. A hosszú évek során kialakult szoros barátság, mely magas szintű szakmai tapasztalattal gazdagodott, szervesen fonódik össze a siker alapkövévé.
Korábban rengeteg képzőművészeti rendezvény szervezésében, gyerek és felnőtt foglalkozások összeállításában és levezetésében jeleskedtek.
Mély elkötelezettség hajtja őket abban a hitben, hogy a képzőművészetnek kiemelkedő szerepe van az emberek életében, hogy életünk gazdagabb, mélyebb és színesebb lesz, ha képzőművészeti alkotást látunk, ha elmélyedünk benne. Ezen kulturális kötelékek erejével a közösség és az egymás iránti mély tisztelet alkotja a kulcsot, mely lehetővé teszi az út magabiztos járását a sikeres célok felé.
Képezőben a mindennapi szürkeséget felváltja a különlegesség érzése, mely kiszakít minket a hétköznapokból, és egy kulturális varázslat részesei lehetünk. Így válnak az emlékezetes pillanatok az életünk különleges részévé.
Megtalálhatók: Keleti Károly utca 13/A
ℹ️ https://www.kepezo.hu/
https://www.facebook.com/kepezo
https://www.instagram.com/kepezo.galeria/